little girl you're in the middle of the ride.

blääää.
vet inte vad jag ska se fram emot, inte skolan iaf. jag orkar inteeeee.
Nu är julen över, de är skönt. jag fick bra julklappar och en massa pengar. det är najs.
Efter julen har jag bara sovit alldeles för länge och vart på mellandagsrea och sånt där.

godnatt

Merry Christmas, I don't want to fight tonight

God jul på er alla.
Det är fullt med folk här hemma, så jag rymde upp till mitt rum och satte mig vid datorn. Så nu sitter jag här och dricker glögg. Det är gött. Men jag hoppas det blir mat snart för jag är hungrig. Fast mest längtar jag till julklapparna :D det är de allra bästa.
Naj nu orkar jag inte skriva mer, nu ska jag ner och klämma på mina julklappar ^-^

Ha en riktigt god jul!

hon knäpper sina händer och ber.

Jag tyckte det var dags att skriva nu.. Nu har det gått 4 dagar av jullovet, och jag har gjort absolut ingenting. Och det är sköönt! Bara sova och se film.. Och så har jag lyckats vänt på dygnet. Igår vakna jag av att mamma ringde och sa att vi skulle klä granen, jag bara: vaa? Nu?! (jag trodde klockan typ var 12). Men så kollar jag klockan så är den halv 3. Hoppsan. Så jag åkte hem och åt gröt och pyntade granen. Och idag är det två dagar kvar till julafton, jag vill ha julklappar. Det är det bästa med julen =P Och jag ska vara tomte xD Vi ska ju ha småbarn hemma på julafton så de blir ju rätt kul med en tomte då, och jag var frivillig.
Och på julafton får jag äntligen användning för en av mina klänningar jag köpte i Stockholm, den andra ska jag ha på nyår.

Nu ska jag slappa ännu mer.. godnatt. eller något sånt.

9 dagar kvar tills syrran fyller eighteen ju ^^ Jossi ska bli vuxen, mwaha.

one last time

Jaa.. nu är det bara julavslutning på torsdag, sen jullov. ÅH fyyyfaaaan va skönt. rent ut sagt.
Idag har jag inte gjort ett piss. Var inte i skolan, hade knappt sovit på natten och mådde skit. =/
Vet inte riktigt vad jag ska skriva, har inte hänt ngt speciellt direkt. Jaja, men igår bakade jag pepparkakor iaf. De är nice. Josse gjorde ett par bröst, och så en bh till ^^. Jag åt mest upp degen, den är ju så jävla god.

Nej nu orkar jag inte skriva mer, ska nog sova. Godnatt.

Papa Noel es loco

godmorgon ska man väll säga.
Idag har jag varit hemma för det mesta, sett lite film och spelat the sims.
Sedan hem till Ch och ser mer film, de är alltid trevligt.
Imorgon vet jag inte vad jag ska göra, slappa typ. Sen är det bara två skoldagar kvar, sen julavslutning. Det är nice.
Sen är det julafton, och jag ska fira det på gotland i år. Det var jävla längesen sist. Men de blir väll okej antar jag.
På nyår blir det väll festa antar jag. Får se om allt löser sig och sånt.

Ska gå och lägga mig nu eller se på tv.
Godnatt, eller godmorgon som sagt.

vi skulle få leva här

Jag har ingen ork kvar.. Igår kväll var det konsert, vi sjöng på roxy. Vi samlades kl. 13.00 och tränade till ca 16.40 och sen fick vi gå och äta. Sen tbks en timme senare och fixa lite. Sen börja konserten 19.00 och höll på ca. 1 timme. Jag va helt död efter det så somnade typ direkt när jag kom hem. Och så idag skulle vi spela upp de för skolan, så de va upp och ta bussen vanlig tid, sen direkt till Rondo och fixa, sen börja det vid 10. Jag är helt slutkörd. Efter våran konsert såg vi 3:ornas musikal, den va skit kul ^^.
I helgen ska jag sova! Har inte sovit klokt på hela veckan. Har kört järnet hela veckan, så jag har absolut ingen ork kvar.
Så nu sitter jag här och softar med lite Ebba Grön. Det är alltid nice. Och mamma håller på med tvätten och sjunger med =) hon är söt.

orkar inte med alla som ljuger och sviker. jag orkar inte ens försöka. jag är värdelös.


you and me have a disease

Idag är de onsdag. Exakt två veckor till julafton, och 8 dagar till jullov.
Deet äär naajs.

Igår satt jag och Ch och hade en diskussion om dagens samhälle och filmskapare.
Vi såg också den nyaste South Park filmen som kom detta år, eller vene riktigt om de va en film. "Imaginationland" hette den iaf, den va skit kul :D. Sen kolla vi vilka bra filmer som ska komma nästa år och 2010 och sånt. de var trevligt.

Idag har jag varit vid doktorn och tagit spruta i armen, det var inte skönt.
Va tvungen att gå upp 9 -.- va så jävla trött med tanke på att jag inte somna förräns kanske 4.
Så efter doktorn gick jag och la mig igen och blev väckt typ kvart över 1. Jaja, imorgon är det show med kören på roxy. Och på fredag har vi det på rondo. blä.. ännu värre att jag typ inte kan koreografin, jag kan inte dansa! får väll göra de bästa utav det, de kommer bli skönt när det är över.
Annars så händer det väll inte ett piss denna vecka.

orkar inte skriva mer nu, hejdå.

your joy is my pain

Ikväll blev det hemmakväll vid datorn. Har typ fixat med min musik och sånt. Det är alltid kul ^^. Men det är klart nu så nu har jag inget att göra längre.. pallar intee.. Ska väll typ lägga mig och kolla på film snart. Idag var det skola och kör övning, mindre kul. Mina ben och fötter dog typ, har typ stått upp hela dagen. Imorgon är det skola, matte och engelska. men på engelskan skulle vi nog se film så de blir skönt.

Jag saknar pappa..vill inte att dom ska åka :( <3 Stanna hemma istället, jag vill till mitt älskade Malmö <3
Gud vad jag har ändrat min åsikt om mina föräldrar och sånt. Det är helt tvärtom nu än va de va för typ ett halvår sedan.
Jaja men så är det. Jag kommer sakna er som fan när ni åker iväg iaf :(( <33

Bad Religion, The Ramones och Ebba Grön <3
Dom har roat mig hela kvällen :D I looove punk!

Godnatt

how long will I'll be waiting

Nu är helgen slut och imorgon är de skola igen.. inte så värst roligt.
Jaja, varit en skön helg, har typ bara slappat o sett film med Ch. de va trevligt.
Nu är jag hemma och ska väll sova snart så jag orkar med hela dagen imorgon.
På torsdag och fredag ska vi ha konsert med kören -.- JAG ORKAR INTE! blä.
Äh, de är bara att bita ihop, sen är de över.
Vill ha jullov NU och julafton, eller ja, julafton är rätt skoj, men jag får alltid en dålig känsla på julafton. Don't know why.
Men jag längtar mer till nyår. det blir kul :D Jag ska iaf inte säga som jag brukar: "Hoppas nästa år blir bättre än detta". För ja, let's face the fact, det blir aldrig bättre. Det blir som alltid: det har sina goda stunder, men de händer lika mycket skit.
Mjoooo, men nu ska jag se tv och sova. Godnatt.

it's not the end

Idag var det julklapps handel som gällde, det gick bra. Är nästan klar med alla julklappar. Så ja vi gick en stund, sen träffa vi Mattias och fikade med han en stund sen drog vi hem. Nu är jag rätt trött.. men jag orkar inte sova, ser på Martian Child istället <3 Älskar John Cusack! Imorgon är det skola.. och vi ska spela med ensamblen i caffis. rätt nervöst faktiskt. men det går säkert bra.  Ja, det händer väll inget mer speciellt just nu.. Vill ha jullov nu.. aja har inte så mycket mer att skriva så jag ska fortsätta se film. Godnatt.

you hate the way your life turned out to be

Jag är på ön igen, tyvärr. Det var mysigt i Sthlm iaf, och vi fick den bästa julklappen! :D
Jag och Josse fick varsiett litet paket, och när vi öppna så ligger det kina pinnar i, vi bara: Vaa? :S
Då sa pappa: Nu måste ju träna på det!
Vi bara: Vadå, till vad?
Och så säger pappa: För vi ska till Kina i påsk!
Fan va glada vi blev, skrek som fan :D Fyyfan yay! Äntligen ska vi till Kina allihop, fatta vad kul det kommer bli ^^ det var nog den bästa julklappen man kunde få.

Nu sitter jag hemma hos CH och hör på när han pratar lite halvt med sig själv, eller han kanske pratar med mig men jag lyssnar typ inte xD han är söt. Imorgon är det onsdag, och onsdag=självstudiedag och jag har inget till skolan att göra wihoo! så de blir nog julklappshandel hela dagen. fast jag vet tyyyp vad jag ska köpa.

Gabbi fyllde 10 år igår, GRATTIS :D <3 fast i mina ögon är hon ännu en bäbis, och det kommer hon nog alltid att vara ;) söötnos <3

Och jag kom precis på att det är 22 dagar kvar till jul ^^, och 16 dagar kvar till jullov ;D Längtar till jullov iaf, orkar inte skolan just nu verkligen. Har mycket annat att tänka på..

Aja nu har jag vart duktig och skrivit mycket, så hejdå.

RSS 2.0